Υπηρεσίες

Pre-Production

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός υπέροχου βίντεο είναι η φάση προγραμματισμού. Σε αυτήν τη φάση ερευνούμε, σχεδιάζουμε και κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του βίντεό σας. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό του στόχου, τη δημιουργία μιας ιστορίας και στη συνέχεια τη μετατροπή της σε σενάριο. Πρέπει επίσης να βρούμε τους κατάλληλους ηθοποιούς, τον εξοπλισμό και τις καλύτερες δυνατές τοποθεσίες γυρισμάτων.

Production

Με έτοιμη τη στρατηγική, είναι πλέον καιρός να ξεκινήσει η φάση παραγωγής. Καταγράφουμε όλα τα βίντεο. Αυτή η φάση περιλαμβάνει τη ρύθμιση του ήχου, της εικόνας, μαζί με τον εξοπλισμό φωτισμού και σύλληψη B-Roll, εάν απαιτείται για να βελτιωθεί η απόδοση της ιστορίας.

Post-Production

Με την ολοκλήρωση της παραγωγής, ξεκινά η φάση post-production. Έχοντας τραβήξει όλα τα απαιτούμενα πλάνα, αρχίζουμε να δουλεύουμε σε ένα αντίγραφο ασφαλείας του έργου, εκτελώντας την απαραίτητη επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το λογισμικό DaVinci Resolve. Το υλικό χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια, επιτρέποντας μας να διατηρούμε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά τμήματα. Μουσική που δένει με το σενάριο, χρωματική βαθμολόγηση και ηχητικά εφέ εφαρμόζονται προσεκτικά προκειμένου να επιτευχθεί η απόλυτη εμπειρία.

Drone Videography

Ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, έχουμε συμπεριλάβει στα εργαλεία μας και την κινηματογράφηση μέσω drone. Αυτός ο εξοπλισμός μας παρέχει μια επιπλέον οπτική γωνία ανεβάζοντας την εμπειρία σε μια νέα διάσταση. Ως αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν είναι πιο δυναμικό, συναρπαστικό και με εκπληκτικά πλάνα.

Photography

Η επαγγελματική φωτογράφηση αποτελεί θεμέλιο μιας επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας. Πραγματοποιούμε λήψη και παράδοση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο διαφημιστικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά φωτογραφιών μόδας, καταχώρισης προϊόντων ή φωτογραφίας ακινήτων. Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις οπτικές απαιτήσεις της επιχείρισής σας.

Green Screen

Η συνεργασία μας με ταλαντούχους ανθρώπους, μάς έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε μερικά από τα πιο προηγμένα εργαλεία του τομέα μας, τα οποία προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα, όπως η τεχνική "Green Screen". Αξιοποιώντας την μπορούμε να καταγράψουμε συνεντεύξεις, βίντεο ή προϊόντα μόδας ή ακόμα και τρισδιάστατα γραφικά, με μεγάλη ευελιξία λήψης.

Σχετικά

Ιστορικό

Η ομάδα μας αποτελείται από τρεις παλιούς φίλους, οι οποίοι σύντομα λαβαίνουμε το πτυχίο μας στην Διοίκηση Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Ωστόσο, από τότε που ήμασταν νέοι, μοιραστήκαμε το κοινό μας πάθος για τη φωτογράφηση και τη βιντεογράφηση, και αποφασίσαμε έτσι να διοχετεύσουμε αυτήν την ενέργεια μέσω των δεξιοτήτων οργάνωσής μας, δημιουργώντας τελικά τη δική μας επιχείρηση φωτογραφίας και βιντεογραφίας.

Δημιουργία ιδεών

Συγκεντρώνουμε τις σκέψεις και ιδέες σας σε μια συναρπαστική ιστορία που ενεργοποιεί τα συναισθήματα του θεατή, εστιάζοντας απόλυτα την προσοχή του στο προϊόν σας. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέτουμε ειδικές λεπτομέρειες που οδηγούν σε ένα storyboard με πιο πλήρη αποτύπωσή της ιστορίας. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη δημιουργία concept και σεναρίων από το μηδέν για εσάς.

Ανασκόπηση έργου

Μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν ανά πάσα στιγμή πριν από την ολοκλήρωση του έργου. Στοχεύουμε συνεχώς στην ικανοποίηση των απαιτήσεών σας, και επομένως είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Μπορούμε να επεξεργαστούμε και να ενημερώσουμε το έργο, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ανοιχτή επικοινωνία

Η κατανόηση όλων των πτυχών ενός έργου είναι καθοριστικός παράγοντας στον τομέα μας. Πιστεύουμε στην καλή επικοινωνία με τους πελάτες μας, ως το κλειδί της επιτυχίας. Μόλις είμαστε σίγουροι ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το έργο, δίνουμε πνοή στις ιδέες σας!

Portfolio

Έργα μας

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Αποστολή